about me

this is me!

Snezana Swasti is my full name. Added with the family name it is now Snezana Swasti Brodjonegoro. Snezana is not a common name for Indonesian. I just found out 2 years ago that it is a slavic name, meaning “snow woman” or “snow white”. I think I like “snow white” better. 😀

I go around with my nickname, Nena. It is easier to prounounce and I think is easier to remember.

I am a new media newbie at Maverick communication consultant, trying to get hold of things in this information highway. An optimist. A joker. A hesitant. Constantly in the gray area. Loving life and the world and everything in between.

Feel free to contact me through my email or follow me on twitter @snezanasb

26 thoughts on “about me

  1. reiy anggarini says:

    hi nena!
    i would say sorry, kemaren gw kagak bisa pamitan ma lo waktu dirumah konjen AS, buru2 siy,
    jadi gw gag bisa dapet id card lo …

    but, it’s nice to see and know you, sista …
    gw udah baca the vacancies, moga aja gw bisa bergabung di sana … *NGAREP + DOA MODE ON
    kayak lagunya sheila on 7 : tunggu aku di jakarta!

    meet me @ any social networks : makeurlifemore_groovy@yahoo.com

    sukses ya, nena! ^^,

    cheers,
    angga a.k.a reiy
    announcer and creative giga fm surabaya

  2. Nena Brodjonegoro says:

    hai Reiy!!!

    Was great to meet you!! nggak nyangka ternyata setelah pergi ratusan km dari Jakarta, eh ketemu temen yang ternyata kenal sama temen2.. 😀 memang dunia semakin kecil.. hehehe..

    Ayoo!! ditunggu kabarnya kalo udah di jakarta yaa reiy!!

    sukses terus!!

    /nena

    • reiy anggarini says:

      iyaaaah naaaa!!! doain sajah yaaak ….
      gw boleh minta no hape lo gag?
      kali aja lebaran tar gw bisa balik ke bekasi en ada waktu kita bisa sharing2 ma temen2 jugaah …
      lo kirim ajah via message di fb gw yaaah …

      have a great weekend naaa!!! ^^,

      cheers, reiy ^^,

  3. nonadita says:

    Hai Nena,
    Seneng deh bisa ketemuan dan kerja bareng kamu di Blogshop Pesta Blogger ini. Blogshop ke kota2 yang ada malahan ngegendutin gara2 kebanyakan wisata kuliner.

    Mariiii kita bertobat dan berdiet setelahnya :p

  4. plentiswae says:

    “I am a new media newbie at Maverick communication consultant”, kalimat ini mengingatkan saya pada salah satu game PC Counter Strike, nama orang atau senjatanya ya ?
    Maaf ngelantur 😀
    Salam kenal 😉

  5. Sheyka says:

    Hello, Mbak Nena, saya Sheyka, saya lihat nama Mbak di list volunteer AFS Bandung (di Twitternyat afsbandung). Mbak Nena dulu perna jadi volunteer ya? Memangnya itu kerjanya ngapain aja? Dan bagaimana caranya?

    Thanks 🙂

    • Nena Brodjonegoro says:

      Hi mbak Sheyka!! 🙂 Thanks for dropping by!
      Iya, sampai sekarang juga masih jd volunteer. Kerjanya sih lebih ke event management – jadi panitia berbagai program kita. Programnya ada mengadakan seleksi, orientasi pra-keberangkatan dan kepulangan buat siswa Indonesia dan siswa asing yang datang. 🙂 Tertarik? kita DM-an no HP aja yaa!

  6. yusako says:

    wah Mba Nena.. pas aku telepon ke kantor kmren2.. aku baru liat di linkenin.. ternyata mba nena niyh anak KOM ya.. hehe. pastes kek pernah liat dulu di kampuss… wah..senangnya bisa jalan2 siang ke blog mbaa.. salam kenal, Mba..!

  7. athalia deasy says:

    Hi kak nena.. 🙂
    Salam kenal, aq jg suka wisata kuliner.

    So we could share info dmn aja ada tempat makan yg uenaaakkk… hehhehee…
    This is my line id.. deelungsetiadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s